Top
Soccer Squash Gooi's Open - 13 Januari 2019
Nieuw
  • Soccer Squash Gooi's Open - 13 Januari 2019
  • Soccer Squash Gooi's Open - 13 Januari 2019
11,79

1e Open Gooi's SoccerSquash Kampioenschap


Een ultieme uitdaging voor enthousiaste voetbalspelers. Ben jij behendig en heb je balcontrole?

Denk jij je tegenstanders altijd te slim af te zijn? Ben je snel in je balvoortzetting, maar weet je de bal op de juiste momenten ook onder controle te brengen? Speel dan mee met het eerste Open Huizer SoccerSquash toernooi op zondag 16 december. 


SoccerSquash

SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. Bij Soccer Squash is het de bedoeling dat je de bal via de muur zodanig schiet dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en "uit de lucht" nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles behalve je armen en handen raken.

Het 1e officiële Open Huizer SoccerSquash toernooi vindt plaats op zondag 16 december van 12.00 tot 16.00 uur. Het 1e Goois Kampioenschap volgt op zondag 13 januari 2019, van 12.00 tot 16.00 uur. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.


Sportcentrum CoronelSports

Zowel de clinic als de toernooien worden gespeeld op de squashbanen van CoronelSports aan de IJsselmeerstraat 5b in Huizen. De accommodatie van CoronelSports met maar liefst 4 squashbanen leent zich bij uitstek voor deze activiteiten waarbij iedereen kan meegenieten en onder het genot van een drankje en een hapje een sportieve en gezellige middag of avond kan beleven.


Wie

De clinic en de toernooien staan open voor spelers vanaf 14 jaar. Voor de eerste toernooien wordt nog geen indeling naar niveau gemaakt.


Aanmelden

De toernooien kosten € 12,50 per persoon, inclusief 1 drankje.

Aanmelden is noodzakelijk in verband met beperkte plekken.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over